Jag skiter i allt! För cool för Internet Explorer
DawnLords Onödiga Vetande - Idioti och humor med inslag av nyheter och musik
Idoldyrkan och andra triviala ting i livet. Musik och bra artister kan med stor sannolikhet nämnas någonstans bland dessa sidor.Omvärldsanalys igen


Det är fruktansvärt. Hur mycket man än anstränger sig så blir det fel. Om man försöker att källsortera för miljöns skull skall man tydligen "småmygla" lite i alla fall. Först var det en 76 årig kvinna som hade källsorterat men inte lyckats få in stekpannan i hålet på återvinningsstationen. Då ställde hon den bredvid stationen så den lätt kan plockas upp av renhållningsmännen. Kvinnan åtalas.

Anita som också ville göra rätt för sig fick en dyrköpt källsorteringshistoria. Hon skulle sortera lite skräp från en vårstädning men fick inte platsa med allt i containern. Då ställde hon sista påsen utanför. Innehållet, en kruka med jord blev föremålet i rättegången. Även Anita åtalades.

Så det är inte konstigt att man försöker med alternativa sätt att källsortera sitt avfall.

Genom bland annat affischer försöker LO locka väljare åt socialdemokraterna. På affischerna är det "vanliga" LO-medlemmar som uttalar sig om varför dom skall rösta på socialdemokraterna. Men personerna på bilderna har visat sig vara s-politiker.

En annan rätt kul nyhet är ju den stackars zoo-chefen Heike Kück som är bekymrad över sina pingviner. Tydligen har zoo't homosexuella pingviner som inte har för avsikt att göra pingviner. Inte ens när kolmården skickade ner några sexiga pingvinhonor blev det fart på de manliga pingvinerna på havsdjurparken.

Den 27/4 kommer VISERDIG.SE genomföra en manifestation för att personifiera övervakningen. Detta kommer att ske på sergels torg i Stockholm. Förbipasserande kommer att fotograferas och läggas upp på deras hemsida. Ett udda men roligt initiativ för att påvisa hur storebror registrerar och dokumenterar allt vi gör.

bloggar.se om
Technorati om
del.icio.us om


1 Svar på “Omvärldsanalys igen”

  1. Anonymous RS 

    Ja men snälla, det är ju det som är grejen och meningen med LOs kampanj att visa att det vinns människor inom LO-yrken som orkar engagera sig politiskt och då väljer s, det var just det som var kriterierna för att välja vilka som skulle vara med på bilderna.
    LO har i flera år drivit projekt för att få människor inom LO-yrken att engegera sig politiskt. Är det något fel att de orkar engagera sig? Borde inte det vara bra att människor orkar.

Länkar till detta kludd:

Skapa en länk


Om Mig
* DawnLord Bonedaw
* Född: 1972
* Kön: Man
* Stjärntecken: Kräfta
* Zodiac: Råtta

Send Me A Message
Vill ni skicka e-post?
dawnlord.bonedaw@gmail.com


Göteborg


This site is certified 71% GOOD by the Gematriculator
Top Blog Sites

Bloggtoppen.se

BlogRankers.com
Personal Blog Top Sites

Sök


Powered by Rollyo


ATOM 0.3