Jag skiter i allt! För cool för Internet Explorer
DawnLords Onödiga Vetande - Idioti och humor med inslag av nyheter och musik
Idoldyrkan och andra triviala ting i livet. Musik och bra artister kan med stor sannolikhet nämnas någonstans bland dessa sidor.Omvärldsanalys mest på skoj


Begåvad med noll sportintresse blir man lite förvånad av dom som kan bli så upphetsade av fotboll, hockey och allt vad det är. Men ibland kan sport tydligen rädda liv. Jag läser i aftonbladet att en man som svalt några spikar fick strupen rensad av ett gjädjetjut frammanat av ett mål i hockey.

Vidare läser jag i expressen att en tandläkare drog ut fel tand på en patient. MED FLIT??? Ja man blir endå inte så förvånad. Inte med tanke på cancerpatienter som får c-vitamin brus och läkare som anser att analmassage botar allt.

Så ett lappkast (en tvär vändning) till något som ligger många varmt om hjärtat. Pengar! Som alla vet så vansköts våra skattemedel i så hög grad att man knappt orkar bry sig längre. Men när man får betala tre miljoner kronor för en logotyp som aldrig kommer att användas blir man lite besviken. Besviken är rätt ord för man orkar inte vara förbannad längre.

- Ibland går inte alla puckar i mål, säger Staffan Dopping, informationsdirektör.

Nej men när dom gör det räddar dom ibland liv. Och om denna pucken hade gått i mål så hade skattebetalarna fått valuta för dessa 3 miljoner kronor. Nu är det "bara" bortkastat. (som om det hade känts rätt att betala 3 miljoner i alla fall)

Kanske är det så att sittande regeringen försöker få igen pengarna på lottintäkter. Nyligen har det uppkommit att pengarna från lotter i samband med TV4'as program Stadskampen har gått oavkortat till Socialdemokraterna. Dock via Spero men det finns inget som upplyser tittaren om detta.

Här slutar min omvärldsanalys denna dag...

bloggar.se om , , , , , , , ,
Technorati om , , , , , , , ,
del.icio.us om , , , , , , , ,


0 Svar på “Omvärldsanalys mest på skoj”

Länkar till detta kludd:

Skapa en länk


Om Mig
* DawnLord Bonedaw
* Född: 1972
* Kön: Man
* Stjärntecken: Kräfta
* Zodiac: Råtta

Send Me A Message
Vill ni skicka e-post?
dawnlord.bonedaw@gmail.com


Göteborg


This site is certified 71% GOOD by the Gematriculator
Top Blog Sites

Bloggtoppen.se

BlogRankers.com
Personal Blog Top Sites

Sök


Powered by Rollyo


ATOM 0.3