Jag skiter i allt! För cool för Internet Explorer
DawnLords Onödiga Vetande - Idioti och humor med inslag av nyheter och musik
Idoldyrkan och andra triviala ting i livet. Musik och bra artister kan med stor sannolikhet nämnas någonstans bland dessa sidor.Enligt Ikeas test är jag en sittkuddeDu är sittkudden PÖSIG!Sittkudden PÖSIG är en social, vaken äventyrare som trivs allra bäst när den ligger på rygg på en äng med ett grässtrå i munnen och tittar på molnen som far förbi. I denna kategori återfinns både bohemer och moderna storstads-slackers. Sittkuddar har ofta rest mycket i unga år. Trots att sittkudden brukar lugna ner sig med åren slutar de aldrig följa minsta motståndets lag. Devisen "ta dagen som den kommer" hamnar högt upp på en PÖSIGs topplista över levnadsvisdomar. De älskar spontanitet och roliga infall. "Sista-minuten-resa" är dock en fras som ger kalla kårar längs ryggraden på en PÖSIG.Karriär


Sittkudden PÖSIG är inte lat – men inte heller en karriärist. Sittkudden PÖSIG gör bara inte mer än nöden kräver. Dock bör hon/han vara på sin vakt. Frihetssträvandet kan förvandlas till ett fängelse. Utan fasta förbindelser med yrkeslivet kan hon/han en vacker dag stå på bar backe. Yrken: resebranschen, nattarbeten, tillfälliga jobb inom restaurang och turistnäring.

Relationer


PÖSIG gillar spegeln RISKA. Det vore den perfekte partnern för en långresa. Ni kompletterar varandra fint. Men leta inte efter kärlek här. Mellan en sittkudde och en spegel finns sällan den rätta spänningen. Golvlampan SKYAR utstrålar en speciell magi på sittkuddar som nästan alltid slutar i häftig förälskelse. PÖSIG blir lätt förälskad. Förälskelsen leder henne/honom ofta ut på äventyr som kan sluta på andra sidan jorden. Blixstförälskelse kan också uppstå med bokhyllan BILLY. Men efter några dagar inser ni båda att det bara var spänningen ni var ute efter. Sittkudden PÖSIG har svårt att förlika sig med tanken på en enda partner hela livet.

Om ovänner: Låt oss säga så här – diskstället GRUNDTAL vore ingen drömpartner i en tennisdubbel. Ni har väldigt olika temperament.

Vilken möbel är du?

bloggar.se om
Technorati om
del.icio.us om


2 Svar på “Enligt Ikeas test är jag en sittkudde”

  1. Anonymous lala 

    vad är charset för något?

  2. Anonymous DawnLord 

    Charset är en inställning som visar bokstäver och tecken olika beroendes på språk och teckentabell. Detta går att ställa in i blogger.com men ibland så blir det lite knasigt.
    Testa att byta till vad som helst och sedan tillbaka till utf-8.

Länkar till detta kludd:

Skapa en länk


Om Mig
* DawnLord Bonedaw
* Född: 1972
* Kön: Man
* Stjärntecken: Kräfta
* Zodiac: Råtta

Send Me A Message
Vill ni skicka e-post?
dawnlord.bonedaw@gmail.com


Göteborg


This site is certified 71% GOOD by the Gematriculator
Top Blog Sites

Bloggtoppen.se

BlogRankers.com
Personal Blog Top Sites

Sök


Powered by Rollyo


ATOM 0.3